Sociaal Werkbedrijf DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Vacature Ervaren personeelsadviseur (28 - 32 uur)

Gezocht: Slimme zakelijke professional met een warm hart en lef
Profiel personeelsadviseur (28-32 uur)

Wie zijn wij
Sociaal Werkbedrijf DSW is een leer/werkbedrijf in Zoetermeer en omgeving. In de organisatie werken mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zowel vanuit de voormalige SW regeling, als vanuit de participatiewet. In totaal zijn er binnen de organisatie ruim 800 mensen werkzaam, waarvan een deel ook op externe projecten werkt. Je gaat werken in een dynamische omgeving in aanloop naar een nieuw werkbedrijf.

Doel van de functie
Het adviseren van management en leidinggevenden bij de uitvoering van het P&O beleid in de meest brede zin van het woord, op tactisch operationeel niveau. Met als doel om uit te komen tot de juiste afstemming tussen organisatie, medewerkers en klanten.

Wat ga je doen
Kort gezegd word je ingezet op 4 resultaatgebieden: Adviseren, Procesbewaking, Informeren en Arbeidsvoorwaarden/rechtspositie. Taakgebieden:
- Informeren, adviseren en ondersteunen van management en leidinggevenden bij het toepassen van het vastgestelde beleid;
- Uitvoering en begeleiding van personele vraagstukken (instroom-doorstroom-uitstroom-disciplinair);
- Uitvoering van en ondersteuning aan leidinggevenden bij Wet Verbetering Poortwachter;
- Vastlegging zaken t.b.v. p-dossiers in het personeelsmanagementsysteem, schrijven van (disciplinaire) brieven, zorgdragen voor juiste en complete WVP dossiers etc.

Samen met de manager P&O en collega personeelsadviseurs denk je mee over verdere professionalisering van P&O en de realisatie daarvan. Als P&O professional fungeer je als vraagbaak en sparringpartner voor management en leidinggevenden en in voorkomende gevallen ook voor medewerkers.

Wie zoeken wij
Je beschikt over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden, schakelt makkelijk op alle niveaus, je kunt en wilt samenwerken en bent resultaatgericht. Je bent flexibel en in staat om op alle niveaus van de organisatie te kunnen opereren. Bij voorkeur heb je een ‘nieuwsgierige’ houding.

Verder heb je een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Personeel & Arbeid. Je hebt meerdere jaren ervaring als personeelsadviseur bij verschillende soorten bedrijven (zowel profit als
non-profit). Je hebt gedegen kennis van en ervaring met de SW-wet en de participatiewet.

Wat bieden we je
Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk team met een beloning conform de salariëring van gemeenteambtenaren (CAR/UWO) en gewaardeerd in schaal 9, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Reageren
Bij interesse ontvangen we graag uiterlijk woensdag 16 januari 2019 je CV en korte en bondige motivatiebrief via mail: vacature@dswrijswijk.nl.

Mocht je vragen hebben over de vacature dan kan je terecht bij personeelsadviseur Birgita Endert via telefoonnummer: 06-23899690 of Esther Sluiter via telefoon: 06-42400251.