Ondersteunende functies

DSW is een leerwerkbedrijf met vestigingen in Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. DSW laat mensen met een beperking naar vermogen participeren op de arbeidsmarkt.

In de organisatie werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zowel vanuit de voormalige SW-regeling, als vanuit de participatiewet of andere regelingen. In totaal zijn er binnen de organisatie ruim 700 mensen werkzaam, waarvan een deel (ca. 50 Fte) invulling geeft aan de ondersteunende functies op de locatie, in Zoetermeer. Het merendeel (83%) werkt echter op externe projecten bij opdrachtgevers in de omgeving. Vanaf 2021 gaat DSW samen met een onderdeel van de gemeente Zoetermeer. Samen worden we een nieuw werkbedrijf.

Ben je op zoek naar een baan?

Ben je op zoek naar een baan bij een dynamisch en informeel bedrijf, dat opereert op het snijvlak van mens en arbeid? Zoek je afwisseling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan ben je bij DSW aan het goede adres! De combinatie van bedrijfsmatige en sociaal-maatschappelijke doelstellingen maakt van DSW een uitdagende organisatie.

Klik op 'Vacatures' voor openstaande vacatures.