Leren en Werken

In samenwerking met lokale ondernemers en het MBO richt DSW Rijswijk e.o. een aantal bedrijfsscholen op. Leerlingen die deelnemen aan de bedrijfsscholen doen dit in BBL-vorm. Dit betekent dat leerlingen 3-4 dagen per week werken bij een werkgever aan de slag gaan en 1 dag in de week naar school gaan. De opleidingen zijn hierdoor praktijkgericht en een leerling ontvangt direct salaris. Er zijn verschillende bedrijfsscholen:

De Logistieke Academie

DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een BBL-opleiding voor de logistiek. De wens is om hier in februari 2021 mee te starten.

Gedurende de opleiding ga je 1 dag in de week naar school en 3-4 dagen aan het werk bij een logistiek bedrijf. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt jou een salaris voor de uren dat je werkzaam bent in het bedrijf. Na 1-2 jaar heb je een MBO  diploma op zak!

Heb je interesse of heb je nog vragen, neem contact op met:
Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

De Bouwacademie

DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een BBL-opleiding tot assistent bouwen, wonen en onderhoud.

Gedurende de opleiding ga je 1 dag in de week naar school en 3-4 dagen aan het werk bij een bouw- of techniekbedrijf. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt jou een salaris voor de uren dat je werkzaam bent in het bedrijf. Na 1-2 jaar heb je een MBO diploma op zak!

Heb je interesse of heb je nog vragen, neem contact op met:
Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

 

De Groenacademie

In september 2020 is de Groenacademie gestart!

De Groenacademie is een BBL opleiding op MBO 1 (entree) of MBO 2 niveau in de groen- en grijsvoorziening. De deelnemers gaan 3-4 dagen per week aan het werk bij een groen- of grijsaannemer en gaan 1 dag in de week naar school. Wil jij in het schooljaar 2021 deelnemen aan de opleiding? Meld je dan aan voor de Groenacademie. Voor meer informatie: klik hier voor de flyer.

Heb je interesse of heb je nog vragen, neem contact op met:
Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

Nieuw 22b Heijmans

De Schoonmaakacademie 

DSW is een samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een schoonmaakopleiding.

Gedurende de opleiding ga je 1 dag in de week naar school en 4 dagen ben je aan het werk. Na een jaar ben je in het bezit van een MBO 1 diploma.

200105 DSW Website 1881 1

Contact

Heb je interesse in een van de bedrijfsscholen, neem contact op met de projectleider bedrijfsscholen:

  • Marjon Gillet | T: 06-18426087 | E: m.gillet@dswrijswijk.nl