Werken bij

Het Sociaal Werkbedrijf DSW is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bijvoorbeeld mensen die te maken hebben met een lichamelijke-, verstandelijke- of psychische beperking, of die te maken hebben gehad met een periode van langdurige werkloosheid. Ook mensen die vanwege een andere afkomst, geen afgeronde opleiding, of laaggeletterdheid niet makkelijk aan de slag kunnen bij een reguliere werkgever, kunnen in aanmerking komen om via DSW te werken.

Wat voor soort werk bij DSW?

DSW heeft een beschermde werkomgeving gecreëerd waar gemotiveerde medewerkers werken. Ook leren zij om respectvol met collega’s om te gaan, werkritme op te bouwen en doen ze kennis en ervaring op. Bij DSW vinden we dat iedereen die kan en wil hiertoe een mogelijkheid moet krijgen. We kijken vooral naar de mogelijkheden van mensen en niet zozeer naar de beperkingen.
Dat kan bij DSW op de locatie, in de groenvoorziening, of bij opdrachtgevers in de buurt. Je kan met een groep ergens werken of individueel ergens worden gedetacheerd. We werken samen met opdrachtgevers in verschillende branches, denk bijvoorbeeld aan de horeca, productie, logistiek, schoonmaak en detailhandel. Altijd proberen we te kijken wat goed bij de persoon past en hoe iemand zich kan ontwikkelen. Ontwikkelen doe je op de werkvloer maar ook door trainingen te volgen. 

Contact

Leerwerkbedrijf DSW is het sociale werkbedrijf voor mensen uit de regio van Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Wil jij meer weten over werken bij DSW? Neem dan contact op met de afdeling P&O:

T: 079-3633400 | E: vacature@dswrijswijk.nl