DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Website Jobhouse gelanceerd

maandag 14 januari 2013

De website van Jobhouse is nu online: www.jobhouse.nu. Bij Jobhouse heeft DSW al haar re-integratieactiviteiten gebundeld. Met een eigen test- en trainingsruimte, gekwalificeerde jobcoaches en trajectbegeleiders.

Voor werkzoekenden

Jobhouse is dé plek waar langdurig werkzoekenden uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer werk maken van re-integratie richting de arbeidsmarkt. Met arbeidsritme en werkervaring opdoen binnen en/of buiten de muren van DSW. En trainingen volgen om competenties verder te ontwikkelen. Zo hebben zij een grotere kans op uitstroming naar een baan.

Voor werkgevers

Jobhouse is gevestigd in het pand van DSW aan de Edelgasstraat in Zoetermeer. Ook werkgevers die behoefte hebben aan arbeidskrachten kunnen hier terecht. Zij kunnen profiteren van gemotiveerde werknemers tegen gereduceerd tarief. Of de geschiktheid van een werknemer toetsen voordat zij deze in dienst nemen. Op de website van Jobhouse vinden werkgevers een invulformulier waarmee zij zich als leerwerkbedrijf kunnen aanmelden.

« Terug naar overzicht