DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Volop aandacht voor DSW in de IntoBusiness

dinsdag 30 juli 2013

In het zomernummer van de IntoBusiness, editie Zoetermeer wordt aandacht besteed aan samenwerken. Wat betekent samenwerken voor u?

Zoetermeerse locale business

In het eerste artikel staan we als Zoetermeerse locale business centraal met onze deelname aan Business Meeting Lansinghage. In mei 2012 hebben vijf bedrijven op het bedrijventerrein Lansinghage Zuid de handen ineen geslagen. Het doel: meer bekendheid en meer business genereren voor de bedrijven op het bedrijven terrein. Onder de noemer ‘Nieuwe business met uw buren?!’ wordt er drie tot vier keer per jaar een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Steeds een andere organisatie faciliteert de bijeenkomsten, zo zijn we al te gast geweest bij DSW Rijswijk, 123Cloud en G4S. De ene bijeenkomst staat in het teken van een bedrijfsbezoek, een andere bijeenkomst gaan we aan de slag om elkaar beter te leren kennen door een zakelijke speeddate of het houden van een elevator pitch. Bent u gevestigd op Langsinghage Zuid? Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar zoetermeer@flynth.nl

DSW Werkt! voor u maar ook voor haar medewerkers

Verder op in het magazine kunt u lezen hoe DSW Werkt! voor u maar ook voor haar medewerkers. Een mooi verhaal is het verhaal van Tom van der Ham, die de laatste stap genomen heeft op de ‘werkladder’ en begeleid is gaan werken bij Astralift.

Samenwerken 2.0

Remco Wijnia, directeur DSW Rijswijk e.o., sluit deze serie artikelen met een colum over samenwerken 2.0, waar naast kennis delen en open communiceren het ook gaat om anderen de ruimte en het vertrouwen geven om je binnen je eigen mogelijkheden te kunnen ontwikkelen.

U kunt alle artikelen nalezen via www.zoetermeerintobusiness.nu/magazine. Wilt u na het lezen van de artikelen meer informatie over hoe DSW voor u kan werken? Dan kunt u contact met ons opnemen via mail info@dswrijswijk.nl of 079 3633401.

 

« Terug naar overzicht