DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Van Dorp en DSW gelukkig met eerste detachering

dinsdag 2 augustus 2011

Per 1 augustus is DSW-collega Lynda als administratief medewerker gedetacheerd bij Van Dorp dienstencentrum in Zoetermeer. Een bewuste keuze van de landelijk opererende installateur, die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

MVO-ambities

Van Dorp streeft ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden. De keuze om een sw-medewerker van DSW in dienst te nemen was voor het bedrijf dan ook een logische. Want dankzij deze detachering krijgt Lynda de kans zich op de reguliere arbeidsmarkt verder te ontwikkelen. En geeft Van Dorp concreet invulling aan zijn MVO-ambities.

Sterk Gedetacheerd

Lynda zelf is dolblij. ‘Het was even spannend, maar het is gelukt’, vertelt ze trots. ‘Sinds 31 augustus 2006 werk ik bij DSW. De laatste twee jaar heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, om mijzelf klaar te stomen voor een baan buiten DSW. Waaronder Sterk Gedetacheerd en Empowerment. Nu is het zover. En daar ben ik best trots op!’ Lynda en Van Dorp zijn beide vastbesloten van de detachering een succes te maken.

Van Dorp Installaties

Van Dorp dienstencentrum is onderdeel van Van Dorp installaties bv, een landelijk werkend installatiebedrijf met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Rotterdam, Oud-Beijerland, Uden, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt circa achthonderd medewerkers en biedt een totaalpakket aan technische diensten.

« Terug naar overzicht