DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Succesvolle deelname aan Onderneem.net

vrijdag 13 mei 2011

Netwerken met bedrijven, overheden en bezoekers. Een sfeervolle ambiance met creatieve workshops. Spectaculair entertainment en uitdagende seminars. Op 20 en 21 april vond de beurs Onderneem.net plaats in evenementencomplex SilverDome in Zoetermeer. DSW pakte tijdens deze vierde editie van de ondernemersbeurs voor de regio Haaglanden uit met een informatiestand, een promotieteam én een competitie duurzaam rijden.

Vruchtbare b-to-b contacten

Onderneem.net staat in de regio bekend als hét evenement voor het leggen van vruchtbare business-to-business contacten. DSW was beide dagen aanwezig en kon op grote interesse van de bezoekers rekenen. Mede dankzij het enthousiaste promotieteam werd de stand van DSW continu druk bezocht; veel bedrijven waren geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking.

Competitie duurzaam rijden

Ook de competitie duurzaam rijden met simulatoren viel bij veel bezoekers in goed aarde. Winnaar na twee dagen was Diana Drent van Impuls Wisselwerk uit Wateringen. DSW bedankt Perfecqt, Den Elzen Autoschade en Ecodriving Nederland die de competitie mogelijk hebben gemaakt. En kijkt met een goed gevoel terug op een succesvolle beursdeelname.

« Terug naar overzicht
Leden van het DSW Promotieteam in rode bodywarmers. DSW-directeur Remco Wijnia in de simulator op de beurs. Leden van het DSW Promotieteam in rode bodywarmers.