DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Reis mee met Dille & Kamille

donderdag 5 maart 2015

Mobiel is het toverwoord, zo weten DSW-medewerkers die een mooie klus klaarden voor Dille & Kamille. Het bedrijf toert met een ‘Winkel op Wielen’ door het land. Medewerkers van DSW prijsden de producten voor deze mobiele winkel en maakten ze verzendklaar.

Wendbaar

Klanten opzoeken op markten, beurzen en evenementen: dat is het doel van deze ‘reizende’ winkel. Het assortiment van de mobiele Dille & Kamille-variant is natuurlijk kleiner dan dat van een ‘normale’ winkel. En net als de winkel is ook het assortiment wendbaar: dat past zich feilloos aan het betreffende event aan. Onlangs dook de Winkel op Wielen op tijdens de Tuin en Sfeerbeurs in Groningen, die plaatsvond van 19 tot 22 februari. Dille & Kamille liet zijn gezicht op deze beurs ook zien, omdat het bedrijf in de stad Groningen binnenkort een reguliere winkel opent. Buitengewoon Buitenhof, een event dat plaatsvindt van 24 tot en met 26 april bij Kwekerij Abbing in Zeist, is de volgende tussenstop voor de mobiele winkel.

MVO

Het prijzen en verzendklaar maken doet DSW niet alleen voor de mobiele winkel, maar straks ook voor de vestiging in Groningen. Dille & Kamille geeft hiermee op een mooie manier vorm aan MVO. Het bedrijf biedt kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zorgt er tegelijkertijd voor dat de producten zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en verpakt zijn. Zo hebben de producten geen plastic verpakking en zijn de houten producten vervaardigd volgens het FSC-keurmerk.

 

« Terug naar overzicht
Dilka