DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Paul, Arianne en Tessa met vlag en wimpel geslaagd voor SVS!

donderdag 27 november 2014

Op donderdag 13 november 2014 hebben Paul Degener, Arianne Langendoen en Tessa de Graaf examen gedaan voor hun SVS diploma (Basis Diploma Schoonmaken). De opleiding duurde in totaal 5 dagdelen.

Tijdens het examen werden ze ondermeer getoetst op de praktische uitvoering van het werk waarbij men gekeken heeft of ze op de juiste manier weten schoon te maken. Hierbij werd niet alleen gekeken naar het gebruik van de juiste middelen en producten maar ook of ze het werk in de juiste werkhouding verrichtten. Alle drie zijn ze met zeer goede cijfers in één keer geslaagd. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Paul, Arianne en Tessa zijn gedetacheerd via DSW bij CSU en werken allen op een andere werklocatie van CSU. Paul is werkzaam in Voorburg, Tessa verricht schoonmaakwerkzaamheden bij de vergaderzalen in de toren van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken (Den Haag) en Arianne werkt parttime bij de Gemeente Rijswijk op de locatie Steenplaetsstraat. De kennis van het schoonmaken hadden ze al in huis maar nu zijn ze ook officieel gecertificeerd voor het werk. CSU heeft de opleiding bekostigd voor de medewerkers en zijn natuurlijk net zo trots op ze als de DSW.

« Terug naar overzicht