DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Ontmoet je buren, business bevindt zich om de hoek

donderdag 25 oktober 2012

Meer bedrijven van industrieterrein Lansinghage bij elkaar brengen. Dat is het idee achter Business Meeting Lansinghage. Onlangs hadden de facilitair medewerkers van DSW de eer om de organisatie van deze eerste bijeenkomst te verzorgen.

De opkomst was groot. DSW en organisatoren Flynth, Millieu Express, Smits Elektrotechniek, AB Techniek Garagedeuren en Profile Tyercentre verwelkomden ongeveer veertig ondernemers.

Dank!

DSW vindt het belangrijk dat bedrijven uit de buurt elkaar beter leren kennen. En moedigt dit soort initiatieven dan ook van harte aan. Natuurlijk gaan alle complimenten vooral naar alle medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat het onze gasten aan niets ontbraken. Ze richtten de ruimte in en zorgden voor een hapje en drankje. Bij deze dank aan alle betrokken medewerkers.

Open Bedrijvendagen

Een manier om nader met elkaar kennis te maken was het onderdeel speeddaten. Om elkaar ook op structurele basis te ontmoeten, voerden de gasten verkennende gesprekken over de mogelijke organisatie van de Open Bedrijvendagen in 2013. Uit het enthousiasme van alle aanwezigen bleek dat ze elkaar vaker willen treffen tijdens dit soort bijeenkomsten. Daarmee is deze Business Meeting Lansinghage een groot succes geworden! De nieuwjaarsborrel op 24 januari 2013 is de eerstvolgende bijeenkomst van Business Meeting Lansinghage.

« Terug naar overzicht
businessmeeting