DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Nieuwe DSW-locatie in Leidschendam-Voorburg van start

donderdag 28 januari 2016

DSW gelooft in mogelijkheden en kansen. En niet in beperkingen. Vanuit die overtuiging begeleidt DSW mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen te stimuleren en uit te dagen het beste in zichzelf naar boven te halen. Bij voorkeur op de reguliere arbeidsmarkt. Maar voor sommige mensen is dat (nog) een stap te ver. Aan hen biedt DSW beschut werk, ook wel Nieuw beschut genoemd. Dat is nu ook mogelijk in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Uitvalsbasis

DSW was met een uitvalsbasis aan de Gruttolaan voor de groenvoorziening al aanwezig in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Maar deze locatie was te klein om ook als locatie voor ‘Nieuw beschut’ werk en terugvallocatie voor de afdeling groenvoorziening te functioneren. DSW ging op zoek naar een locatie, waarmee we zowel een plek kunnen bieden aan mensen uit ‘Nieuw beschut’ als aan onze afdeling groenvoorziening voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Opgeknapt

Een nieuwe locatie werd gevonden aan de Populierendreef in Voorburg. De vestiging aan de Populierendreef is opgeknapt en ingericht voor eenvoudige werkzaamheden, zoals montagewerk, stekjes knippen, stickers plakken en inpakwerkzaamheden. Op dit moment doen we vooral werkzaamheden voor kwekerij de Sionsgaerde en Tasseron, een leverancier van onder andere temperatuursystemen, meet- en regelsystemen en verwarmingselementen voor HVAC, tuinbouw, grootkeuken en industrie.

 

« Terug naar overzicht
20160118121916