DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Miljoenenontbijt met gratis Bedrijvenscan

vrijdag 12 september 2014

Op 17 september organiseren DSW en VNO-NCW Oostland het jaarlijkse Miljoenenontbijt. Onderwerp van gesprek is de Participatiewet die in 2015 van kracht gaat. Tijdens het ontbijt belichten diverse gastsprekers, waaronder directeur Remco Wijnia, de nieuwe wet vanuit verschillende invalshoeken.

Wat betekent de Participatiewet voor de Werkleerbedrijven? Wat is de rol van gemeenten? Maar ook: welke consequenties heeft de Participatiewet voor werkgevers? Onder het motto: er is werk voor iedereen zijn er voor werkgevers legio mogelijkheden om een brug te slaan tussen MVO en het bevorderen van de arbeidsparticipatie van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gratis Bedrijvenscan

Tijdens een inspirerende presentatie van Remco Wijnia maakt u kennis met de door DSW ontwikkelde Bedrijvenscan. Schuift u aan bij het Miljoenenontbijt, dan ontvangt u ook een voucher voor een gratis Bedrijvenscan. Deze scan analyseert diverse functies en taken binnen uw bedrijf en bekijkt welke werkzaamheden u kunt laten uitvoeren door een van onze medewerkers.

Paneldiscussie

Daarnaast geeft ook Bruno Bruins, voorzitter van de Raad van Bestuur van het UWV, zijn visie op de huidige arbeidsmarkt en deelt hij zijn ideeën over de toekomstige ontwikkelingen en de werkgelegenheid in Nederland. Dagvoorzitter Marijke Roskam, presentator en redacteur van BNR Nieuwsradio, leidt aansluitend de paneldiscussie. Hierin zitten naast Remco Wijnia en Bruno Bruins ook Taco Kuiper (voorzitter DSW Rijswijk en Edo Haan (oud voorzitter DSW Rijswijk), Peter van Haagen (wethouder van de gemeente Pijnacker-Nootdorp), Ankie van Tatenhove (wethouder van de gemeente Lansingerland) en Patrick Schneider, directeur van International Innovation Company.

 

« Terug naar overzicht