DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Machines van Designstar stansten de eerste etiketten op hun nieuwe locatie

vrijdag 11 oktober 2013

Op 16 september stansten de machines van Designstar de eerste etiketten op hun nieuwe locatie. De afwerking en verzending van alle etiketten gebeurt nu niet meer vanuit hun vestiging in Boskoop, maar vanuit hun vestiging bij DSW in Zoetermeer.

Unieke samenwerking

De unieke samenwerking tussen DSW en Designstar geeft Designstar de mogelijkheid alle werkzaamheden te centraliseren en zelf aan te sturen. Voor DSW is er een Werken op Locatie ontstaan binnen haar eigen muren. De medewerkers van DSW doen onder leiding van Designstar werkritme en -ervaring op bij de opdrachtgever zelf, dus op locatie, waardoor zij een stap op de werkladder zetten.

Designstar

Designstar is onderdeel van de Starre Group en biedt complete verkoopconcepten voor de sierteeltsector. De nieuwe afdeling in Zoetermeer verzorgt de afwerking van alle etiketten, draagbanden en potcovers. Ook maakt deze afdeling orders verzendklaar.

Toekomst

Designstar en DSW hebben een overeenkomst voor minimaal 5 jaar gesloten en zien de samenwerking ook in de toekomst als een toegevoegde waarde voor beide bedrijven.

« Terug naar overzicht
Designstar290x425