DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Lynda treedt in dienst bij Van Dorp

dinsdag 21 februari 2012

Per 1 februari 2012 is DSW-collega Lynda als administratief medewerker in dienst bij Van Dorp dienstencentrum in Zoetermeer. Daarmee laat Van Dorp zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op haar agenda staat.

MVO-ambities

De medewerkers van deze landelijk opererende installateur geven zelf richting aan de MVO-ambities van het bedrijf. Zo kunnen ze bewust een kans bieden aan iemand met een arbeidsbeperking, kiezen voor een bijdrage aan een goed doel of vrijwilligerswerk. Lynda was al sinds 1 augustus 2011 gedetacheerd bij Van Dorp en greep deze kans dan ook met beide handen aan. Ze heeft het reuze naar haar zin bij Van Dorp dienstencentrum en was erg trots toen zij het aanbod kreeg.

Van Dorp Installaties

Van Dorp dienstencentrum is onderdeel van Van Dorp Installaties BV, een landelijk installatiebedrijf met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Rotterdam, Oud-Beijerland, Uden, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt ongeveer achthonderd medewerkers en biedt een totaalpakket aan technische diensten.

« Terug naar overzicht