DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Kansen verzilveren in 2016

vrijdag 18 december 2015

De economie krabbelt op en er komt steeds meer aandacht voor de inzet van arbeidsbeperkten op de reguliere arbeidsmarkt. DSW ontzorgt ondernemers en biedt kansen. En excelleert hierin graag samen met u!

Ondernemers ontzorgen

Met de komst van de Participatiewet, begin dit jaar, is er in ons werkveld heel wat veranderd. DSW begeleidt mensen al jaren op weg naar de reguliere arbeidsmarkt. Omgevingen waarin ze binnen hun eigen mogelijkheden aan de slag gaan. De economie krabbelt op en gelukkig komt er steeds meer aandacht voor het in dienst nemen van arbeidsbeperkten. DSW, UWV en WGSP ontzorgen ondernemers hierbij. Ze werken steeds beter samen en realiseren steeds vaker een gezonde match tussen werkgevers en werknemers. Een gezonde match met vitale mensen die functioneren vanuit hun eigen kracht.

Samen excelleren

Zo’n ontwikkeling in vitaliteit en gezondheid gaat echter niet vanzelf. Daarom draait DSW voor haar medewerkers een uitgebreid gezondheidsprogramma, waarin iedereen de kans krijgt om aan eigen, haalbare doelstellingen te werken. Eigen doelen, die voor de samenleving uiteindelijk winst opleveren. We doen al heel veel goed. Maar het kan altijd beter. Daarom willen we in 2016 verder excelleren. Met vitale medewerkers en gezonde ondernemingen. Ons motto: aan de slag! Samen met vitale arbeidsbeperkten, die iedere dag weer hun mogelijkheden en kansen onderzoeken. En die zichzelf voortdurend uitdagen en verbeteren. DSW wenst u een gezond en vitaal 2016. Een jaar, vol kansen en uitdagingen. Kansen, die we graag samen met u verzilveren!

Remco Wijnia, algemeen directeur DSW

 

 

« Terug naar overzicht
Fijne Feestdagen