DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Jan Slagter draait bingo bij De Levensgenieters

woensdag 26 maart 2014

De gepensioneerde werknemers van de Dienst Sociale Werkvoorziening (DSW Rijswijk e.o.), De Levensgenieters, hebben woensdag genoten van een bijzondere bingo. Jan Slagter, de 'baas' van omroep Max, was speciaal gekomen om de nummers voor de bingo te trekken.

Jan Slagter maakte van zijn bezoek een hele belevenis. Hij bracht prijzen mee voor de bingo-winnaars en hielp degenen die per ongeluk te vroeg 'bingo' hadden geroepen, met het zingen van een liedje.

Toen hij ook nog aankondigde dat hij een uitje naar Hilversum zal regelen voor De Levensgenieters - met een bus, een bezoek aan Beeld & Geluid en het bijwonen van het programma Tijd voor Max - kon de middag niet meer stuk.

Over De Levensgenieters

Voor de mensen die - soms hun leven lang - gewerkt hebben in de beschermde omgeving van de DSW is het na de pensionering niet altijd eenvoudig om zelf sociale contacten te onderhouden of het weerzien met oud-collega's te regelen. Daarom organiseert een aantal vrijwilligers met ondersteuning van de DSW met enige regelmaat bijeenkomsten voor deze groep.

« Terug naar overzicht
DSC0066