DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Habo GWW en DSW: samenwerking met toekomstvisie

vrijdag 26 augustus 2011

De rioleringsmedewerkers en stratenmakers die voor Habo GWW in de Haagse wijken aan het werk zijn, weten van aanpakken. Dat weet DSW-collega Roderick nu ook. Roderick is op 8 augustus aan het stratenmakersteam toegevoegd. Samen met zijn werkleider rijdt hij naar alle locaties waar aan de riolering is gewerkt en waar de straten weer netjes en veilig moeten worden dichtgemaakt. We spreken hier van nog echt vakmanschap.

Individuele detachering

Roderick werkte jarenlang als groenmedewerker. Hij is erg blij met deze nieuwe stap, een individuele detachering. Zijn werkervaring kan hij goed gebruiken in zijn nieuwe baan. Zo weet hij precies hoe hij op een veilige manier zijn werk moet doen. Roderick is vastbesloten deze detachering tot een succes te maken. Dat hij begeleid wordt door een leidinggevende vanuit Habo GWW, die hem serieus neemt en van humor houdt, is een mooi uitgangspunt.

Habo GWW

Habo GWW pakt infrastructureel en bouwkundig werk daadkrachtig aan. Organisaties als de gemeenten Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn zijn opdrachtgever. Habo GWW wil kwaliteit leveren en als gezond bedrijf blijven bestaan. Dat betekent keuzes maken. Soms moet je vooraan gaan staan om een lans te breken. Maatschappelijk ondernemen past daarom binnen de visie van het bedrijf. Habo GWW investeert in zijn medewerkers en verwacht hier een serieuze en eerlijke houding voor terug. Deze combinatie werkt.

« Terug naar overzicht