DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Grote opkomst Landelijke Banenmarkt

vrijdag 14 oktober 2011

DSW Rijswijk kijkt met trots terug op de Landelijke Banenmarkt die op 6 oktober bij DSW werd georganiseerd door UWV WERKbedrijf en de gemeenten Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Maar liefst 2.500 werkzoekenden maakten kennis met diverse toekomstige werkgevers. Om ervoor te zorgen dat iedereen de banenmarkt kon bezoeken, verzorgde de DSW vervoer tussen station Zoetermeer-Oost en de Edelgasstraat.

Succes

Vanwege de hoge opkomst was het geen moment rustig bij de zeventien kraampjes. Hier konden bezoekers terecht voor informatie over interessante werkgevers en konden zij direct solliciteren. Wie daarvan gebruik wilde maken kon vooraf een cv-check en competentietest doen. Een groot succes waren ook de workshops cv en solliciteren, Elevator Pitch, Werk.nl en werkmap.

Taart!

De gemeente Zoetermeer was erg tevreden over de manier waarop de DSW is omgegaan met de onverwacht hoge bezoekersaantallen. Dat de dag zo goed verliep is mede te danken aan alle DSW-vrijwilligers. Zij hebben keihard gewerkt. Daarom werd iedereen de dag erna getrakteerd op een lekker stuk taart. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

 

« Terug naar overzicht
Banenmarkt 2011 web