DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW toont betrokkenheid Veteranendag

dinsdag 17 juni 2014

Voorafgaand aan de tiende editie van de Nederlandse Veteranendag in Den Haag bracht Kees Sol, woordvoerder van het comité Nederlandse Veteranendag, een werkbezoek aan DSW. Vanuit nauwe verwantschap verzorgden de medewerkers dit jaar de witte anjers en het bijbehorende informatiekaartje voor de oud-soldaten.  

Die nauwe verwantschap is terug te voeren naar de officiële oprichting van DSW op 8 juni 1954, toen er veel aangepast werk nodig was voor de vele oorlogsgehandicapten na de Tweede Wereldoorlog. Dat werk bestond voornamelijk uit eenvoudige handenarbeid in een fabrieksmatige omgeving. In zestig jaar tijd is DSW uitgegroeid tot hét werkleerbedrijf in de regio Zoetermeer, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkritme, kennis en ervaring opdoen. Zodat hun kansen op een reguliere baan groeien.

Erkenning en waardering

De medewerkers van DSW heten Kees Sol van harte welkom tijdens zijn werkbezoek. Zij tonen hun enthousiasme waarmee ze de voorbereidende werkzaamheden voor de Veteranendag op zich nemen. Dat is hun manier om erkenning en waardering te uiten voor het werk van de veteranen.

 

« Terug naar overzicht
2 FOTO6966