DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW toont betrokkenheid Veteranendag

vrijdag 12 juni 2015

Het is dit jaar alweer de elfde editie van de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Het officiële symbool van deze bijzondere dag is de witte anjer. Op 1 juni 2015 begon een groep DSW-medewerkers met het samenstellen van de anjers en het bijbehorende informatiekaartje voor de oud-soldaten.

Veteranendag

Op 27 juni 2015 bedankt Nederland tijdens de Veteranendag meer dan 100.000 personen die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Het officiële programma van dit nationale evenement vindt plaats in Den Haag. Iedereen is welkom bij het feestelijke programma in de binnenstad, het Binnenhof en op het Malieveld.

Witte anjer

De witte anjer is een uiting van waardering en erkenning voor de oorlogsveteranen in Nederland. Dit jaar reikt het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) in samenwerking met Stichting Anjerveteranendag de witte anjers uit aan de veteranen. De organisaties sporen iedereen aan om een week voor de Veteranendag zelf ook een witte anjer te dragen. Met het dragen van de witte bloem tonen we respect voor veteranen van toen en nu.

Werkplek met betekenis

De werkplek van de DSW-medewerkers is versierd met banners van de Veteranendag. Zo krijgt het samenstellen van de mooie witte bloemen een speciale betekenis. En zijn medewerkers zich er meer bewust van voor welke werkgevers en voor welk doel ze werken.

« Terug naar overzicht
DSC3 DSC0018