DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW sponsort en spreekt tijdens bijeenkomst BBR

donderdag 24 maart 2011

Dinsdag 22 maart vond in het Rijswijks Werkcentrum (RWC) een bijeenkomst plaats van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR). Ook DSW, de sociale werkplaats van Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer, was aanwezig. Als sponsor en als spreker.

Werkervaring, kennis en sterke punten

De afdeling Facilitaire dienstverlening van DSW verzorgde namelijk de catering tijdens de afsluitende netwerkborrel. En tijdens deze borrel hielden Elina German (RWC) en Louise van der Krogt (DSW) allebei een korte presentatie. Zij vertelden over hun toegenomen werkervaring, kennis en sterke punten. De BBR-leden zagen twee dames die zich beiden kort en krachtig wisten neer te zetten!

Midden in de maatschappij

Doel van de BBR is het bevorderen van een optimaal ondernemingsklimaat en het behartigen van de belangen van het Rijswijkse bedrijfsleven. “Ook DSW maakt hier deel van uit”, benadrukt Remco Wijnia, directeur van DSW en lid van de BBR. “Als mensontwikkelbedrijf maken wij ons hard voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Hun optreden als cateraar en spreker bewijst: DSW staat midden in de maatschappij.”

 

« Terug naar overzicht