DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW plant beukenhagen in de tuinen van Sion

maandag 18 november 2013

Op woensdag 5 juni is op de Provada door de gemeente Rijswijk, Dura Vermeer, Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en Stichting Haagbouw de intentieovereenkomst voor het Werkfonds RijswijkBuiten voor laaggeschoolde arbeid, stages, onderwijs en leerlingbouwplaatsen ondertekend. Een unieke intentie, omdat hiermee een vorm van duurzame werkgelegenheid wordt gecreëerd voor nu en in de toekomst waarbij publieke partijen, het onderwijs en marktpartijen nauw samenwerken.

Het Werkfonds is opgericht met als doel werknemers van de sociale werkvoorziening en mensen uit de bijstand in te zetten voor aanpalende werkzaamheden in de bouw en in de openbare ruimte. Zo zijn de medewerkers van DSW al ingezet voor het schoonhouden van de bouwketen en de catering.

Veegklaar

Het blijft niet alleen bij schoonhouden van de bouwketen. De medewerkers van DSW zijn gestart met het veegklaar opleveren van de woningen in de eerst wijk C1 waarvan de laatste woning op 28 november door DSW schoon worden opgeleverd aan Dura Vermeer.

Beukhagen

Verder zijn onze medewerkers betrokken bij het aanplanten van rode beukhagen, Hedra en diverse bomen. Het aanplanten wordt verzorgd door de afdeling groenvoorziening van DSW in samenwerking met leerlingen van het Wellant-college, die deze omgeving gebruiken als leerwerkplek.

« Terug naar overzicht
img0568 img0570 img0572 img0571