DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW organiseert ontbijt voor Stichting MVO Zoetermeer

woensdag 1 juni 2011

Ruim dertig maatschappelijk betrokken ondernemers uit Zoetermeer togen vrijdag 20 mei naar het kantoor van DSW Rijswijk aan de Edelgasstraat. Reden was het ontbijt dat we organiseerden voor Stichting MVO Zoetermeer.

People, Planet, Profit

Doel van het ontbijt was kennisdeling over MVO in de praktijk. Voorzitter Gert Jongerius vertelde over de laatste ontwikkelingen. En gaf aan dat de P van People – People, Planet Profit – de meeste kans van snelle realisatie binnen de meeste bedrijven heeft.

DSW Bedrijvenscan

Aansluitend hierop lanceerde DSW-directeur Remco Wijnia de DSW Bedrijvenscan. Met deze scan kan DSW in korte tijd vaststellen of er binnen een bedrijf mogelijkheden zijn voor een arbeidsbetrekking voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stichting MVO Zoetermeer

Sinds 2002 bestaat in Zoetermeer al een netwerk van ondernemers die samen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap vormgeven. In 2009 resulteerde dit in de officiële oprichting van Stichting MVO Zoetermeer. Doel van de stichting is het bedrijfsleven intern te verduurzamen en daarnaast een actieve en positieve bijdrage te leveren aan de Zoetermeerse samenleving.

« Terug naar overzicht