DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW met stand op FloraHolland Trade Fair

donderdag 29 maart 2012

Van 14 tot en met 16 maart vond de FloraHolland Trade Fair plaats in bloemenveiling Flora Holland in Naaldwijk. Het evenement trok zo’n vierduizend bezoekers. Het was weer een mooie en verzorgde beurs waar de kwekers van snijbloemen, groene en bloeiende kamerplanten en tuinplanten duidelijk hun best hadden gedaan om hun producten zo goed mogelijk te presenteren.

Klanten spreken

Net als andere keren was dit voor DSW de uitgelezen kans om enkele klanten te spreken en mogelijk nieuwe klanten erbij te krijgen. En uiteraard ook om haar groenproduct, de hedera, van Kwekerij De Sionsgaerde te tonen aan bezoekers en collega-kwekers. De vijfhonderd standhouders vormden een mooie doorsnede van het totale aanbod aan producten.

Goede sfeer

Nieuwe producten waren te vinden op het noviteitenplein. Voor de beste kwekersstand van de beurs werd een prijs uitgereikt. Die ging naar Oriental Group uit Bleiswijk. De derde plaats was voor een klant van DSW: PT-Creations. De algemene tendens van deze voorjaarsbeurs was zeer positief. De handel had er zin. Vanwege de goede weersvoorspellingen is de consument namelijk weer gauw in de tuincentra te verwachten.

« Terug naar overzicht
IMGP8599 2