DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW-medewerkers halen basisopleiding parkeerregelaar

dinsdag 27 januari 2015

Op donderdag 22 januari 2015 slaagden DSW-medewerkers Wim van der Broek, Koos Hoogendoorn en Ramon Bourqiun met glans voor de korte introductiecursus parkeerregelaar van de firma Waak. Zij konden hun nieuw opgedane kennis direct in praktijk brengen bij Snowworld.

In goede banen

Op het parkeerterrein van indoor ski resort Snowworld in Zoetermeer was die dag een groot evenement aan de gang van de gemeente Zoetermeer. Aan Wim, Koos en Ramon de taak het verkeer op de parkeerplaats in goede banen te leiden. Zij verwezen de bezoekers naar lege plekken en na afloop van het evenement zorgden zij ervoor dat iedereen het terrein soepel konden verlaten. De drie kersverse parkeerregelaars waren erg enthousiast over hun werkzaamheden. Binnenkort ontvangen ze nog een officieel certificaat voor de afronding van hun introductiecursus.

SROI

De drie heren waren ingeschakeld via Raad en Daad evenementen. DSW werkte al eerder met dit evenementenbureau samen, onder meer bij de organisatie van het Miljoenenontbijt. Nu deed het bureau een beroep op de kennis en expertise van DSW. Door de drie verkeersregelaars van DSW in te zetten, maakt Raad en Daad actief gebruik van Social Return on Investment. De samenwerking tussen Raad en Daad beviel zo goed, dat het bureau vaker gebruik wil maken van de dienstverlening van DSW. Hiervoor komt nu een plan van aanpak. 

« Terug naar overzicht
foto1