DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW helpt Royal Lemkes bij kerstdrukte

donderdag 3 december 2015

Tegenwoordig liggen de pepernoten in augustus al in de winkels en kondigt de kerstman zich in november al aan. Zo ook bij Royal Lemkes. Sint is nog maar net in ons land en de mini-kerstbomen staan alweer klaar om versierd, geprijsd en verpakt te worden. DSW daagt haar medewerkers opnieuw uit om deze klus ruim voor de kerst te klaren.

DSW en Royal Lemkes

DSW en Royal Lemkes zijn al sinds 1997 samenwerkingspartners. Sinds 2012 is de samenwerking nieuw leven in geblazen. Royal Lemkes wilde duurzaam en maatschappelijker ondernemen. Zich meer inzetten voor mens en maatschappij. Door medewerkers van DSW werk te bieden kon Royal Lemkes deze ambitie waarmaken. Op haar beurt kan DSW haar medewerkers hierdoor werk bieden bij een regulier bedrijf. Een win-win situatie voor beide bedrijven.

DSW maakt!

Tijdens drukke periodes, zoals nu, werken er gemiddeld 15 DSW-medewerkers bij Royal Lemkes. Een voorman van DSW begeleidt hen. Een mooi voorbeeld van wat DSW maakt is dat na een week van etiketten plakken, prijzen en versieren de teller al op enkele duizenden versierde bomen staat. Aan het eind van deze klus zijn er vele tienduizenden mini-kerstboompjes geprijsd en versierd door medewerkers van DSW.

Internationaal tintje

En de versierde mini-kerstboompjes? Die vinden hun weg door heel Europa. Bijvoorbeeld in Engelse supermarkten en bouwmarkten en in Franse supermarkten. Zelfs een Europese interieurwinkel heeft de producten in de schappen staan. Zo maken we ons werk ook internationaal zichtbaar en reist DSW symbolisch met haar producten mee. En dat is iets om trots op te zijn!

 

« Terug naar overzicht
IMG 20151130 WA0000