DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW gastheer voor Business Breakfast Club

donderdag 12 juni 2014

Op 5 juni 2014 was DSW gastheer van het maandelijkse netwerkontbijt van de Business Breakfast Club in de regio Zuid-Holland Centraal. Vanaf 8.00 uur werden de 45 gasten hartelijk ontvangen in Kringloopwinkel De Springplank. De ondernemers reageerden enthousiast en verrast op deze bijzondere ontbijtlocatie.

Aan DSW de eervolle taak om het nuttige met het aangename te verenigen. Zo verzorgden de medewerkers van DSW een heerlijk ontbijt, terwijl gastheer Ad Ockers de leden van ondernemersvereniging toesprak over de commerciële basis waarop DSW, Ipse de Bruggen en Kringloop B.V. vanuit partnerschap de kringloopwinkel runnen. DSW brengt daarmee alvast de 3Decentralisatie in de praktijk en loopt vooruit op de inwerkingtreding van de Participatiewet.

AWBZ-winkel

Uniek aan De Kringloop is namelijk dat het de eerste AWBZ-winkel is van Nederland. Dit betekent dat medewerkers zich via de winkel verder kunnen ontwikkelen naar een (andere) plek op de arbeidsmarkt. Aan de andere kant biedt de winkel ook dagbesteding voor Wajongers, langdurig zieken en ouderen. Daarmee is De Springplank het eerste zichtbare resultaat van de samensmelting van de jeugdzorg, werk en inkomen, de AWBZ, de WMO en zorg aan langdurig zieken en ouderen.

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht