DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW gastheer uitreiking machtigste Zoetermeerder

donderdag 17 december 2015

DSW, Floravontuur en Zoetermeer INTO Business organiseerden dit jaar de druk bezochte eindejaarborrel Zakelijk Zoetermeer. Facilitator DSW en haar medewerkers haalden alles uit de kast om dit evenement bij DSW in huis tot in de puntjes te verzorgen.

Zichtbaar aanwezig

Doordat DSW gastheer was, konden alle aanwezigen nader kennis maken met DSW als het werkleerbedrijf van Zuid Holland Centraal. Wethouder Taco Kuiper roemde de organisatie en sprak lof uit over de zichtbare aanwezigheid en inzet van de DSW-medewerkers. Als inleiding op de bekendmaking van de machtigste Zoetermeerder, vroeg DSW-directeur Remco Wijnia aandacht voor het aandeel dames in de top 50 van dit jaar. Zij zijn duidelijk ondervertegenwoordigd, dus ook daar is nog werk aan de winkel.

Uitmuntende prestaties

De machtigste, meest invloedrijke, Zoetermeerder is hij of zij die als ondernemer of bestuurder het afgelopen jaar een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de regio Zoetermeer. Dat is iemand die opvalt door uitmuntende prestaties of door maatschappelijke bijdragen. Dit jaar was de jury unaniem en verkoos RVOZ-voorzitter Robbert Willems tot machtigste Zoetermeerder van 2015. Volgens de brenger van het goede nieuws Bert de Boer brengt Willems vernieuwing en elan binnen de ROVZ en geeft hij altijd helder aan dit zeker niet alleen te doen. Bij de RVOZ gaat het om verbinding en het succesvol maken van ondernemers en het behartigen van collectieve ondernemersbelangen. De negen grote plannen die het RVOZ-bestuur formuleerde zijn alle succesvol. Volgens de jury toont Robbert Willems lef en voegt hij daden bij zijn woorden. Dat spreekt ondernemers aan, en dat maakt hem tot een terechte winnaar.

Nog bruisender

Maar er was die dag nog een prijs te vergeven: de Bruisprijs. Zoetermeer bruist al jaren en doet dat steeds meer. Dat verdient navolging en beloning. Daarom initieerde de gemeente Zoetermeer vorig jaar de Bruisprijs, een prijs die initiatieven en voorstellen stimuleert die bijdragen aan de bruis van de stad. Vorig jaar won Terra Arts projects de prijs met het park op zondag. Dit jaar waren er vijf genomineerden: Stichting Volume, Geusz!, Cees de Jong (Gilde Zoetermeer), Parkroad Café en wederom Terra Art Projects. Winnaar 2015 werd de radioshow Parkroad Café. Aanvoerder Erik Kuylaars ontving de prijs van 750 euro uit handen van Wethouder Robin Paalvast.

« Terug naar overzicht
DSC9942