DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW en Schroeder geven betekenis aan sociaal ondernemerschap

donderdag 19 april 2012

Op 18 april verzorgden Remco Wijnia, directeur van DSW, Ad Ockers, operationeel directeur van Schroeder, en Edo Haan, wethouder van de gemeente Zoetermeer, de feestelijke kick off van de Nieuwe Kringloopwinkel aan de Platinastraat 103 in Zoetermeer.

Hart voor mens en milieu

De opening van deze gloednieuwe winkel is het resultaat van de warme samenwerking tussen DSW en Schroeder. Met hart voor mens en milieu geven ze betekenis aan sociaal ondernemerschap. DSW verzorgde voor de gelegenheid de catering. Ook kregen de bezoekers na afloop een plantje mee, gemaakt door medewerkers van Kwekerij De Sionsgaerde.

DSW detachering

Zijn er op dit moment nog negen medewerkers van DSW gedetacheerd bij de Kringloopwinkels in Zoetermeer, met de opening van deze winkel worden dat er elf of twaalf. Het team van DSW kreeg overigens warme complimenten voor hun inspanningen, voor het tijdig inrichten van de kringloopwinkel en voor hun enorme enthousiasme. Tijdens het openingsweekend profiteren bezoekers van 10 procent korting op het hele assortiment.

« Terug naar overzicht
Kringloop