DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW en Flynth bekronen bedrijven met missie voor mensen

donderdag 6 februari 2014

DSW en Flynth adviseurs en accountants reiken de ‘Kroon op het Werk’ uit. Deze estafetteprijs gaat naar een organisatie die werk maakt van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Drie partners van DSW maken kans op deze eervolle vermelding: CSU, Habo GWW en M. van der Spek Hoveniers.

Kroontjesestafette

De ‘Kroon op het Werk’ verbindt bedrijven en hun adviseurs die werken aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Hiermee belonen ze bedrijven die tijd, middelen en aandacht besteden aan de juiste balans voor werknemers. Door bijvoorbeeld kansen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren en een werkomgeving te bieden waarin ze zo zelfstandig mogelijk kunnen werken. Een aantal bedrijven is bekroond met de ‘Kroon op het Werk’-prijs voor hun inzetbaarheidsbeleid. Met de kroontjesestafette geven zij het estafettestokje door aan het bedrijf dat dat volgens hen ook verdiend.

Genomineerden

De laatste winnaar van het estafettestokje is Flynth adviseurs en accountants. Daarom nomineert Flynth samen met DSW drie organisaties waar DSW mee samenwerkt. Dit jaar maken CSU in Rijswijk, Habo GWW in Den Haag/Zoetermeer en M. van der Spek Hoveniers uit Benthuizen kans op de titel. Medewerkers van DSW krijgen hier de kans om zich te ontplooien en door te groeien naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. DSW en Flynth nomineerden deze spelers op basis van een toets op de inspanningen van het bedrijf op het gebied van ziekteverzuimpreventie, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Wie de ‘Kroon op het Werk’ in de wacht sleept, maken DSW en Flynth tijdens de Businessmeeting Lansinghage Zoetermeer op 6 maart 2014 bekend. Deze vindt plaats bij DSW aan de Edelgasstraat 250 in Zoetermeer tussen 16.30 en 18.00 uur.

« Terug naar overzicht
OLmPt dsc0044