DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Donatie Stichting De Levensgenieters

dinsdag 27 januari 2015

Wist u dat een groot deel van het sociale leven van onze medewerkers zich afspeelt binnen DSW? Dat geldt al helemaal voor onze pensionado’s. Zij sloten hier vriendschappen voor het leven. Dankzij de donaties van Stichting MVO Zoetermeer en Rotaryclub Zoetermeer Zegwaart kunnen zij elkaar blijven zien.

Onder de mensen

Op de dag dat medewerkers hun pensioengerechtigde leeftijd bereiken, breekt het moment aan van afscheid nemen. Van het werk dat zij al jarenlang deden, maar ook van de contacten die zij gedurende hun lange dienstverband opdeden. Om te voorkomen dat deze mensen in een sociaal isolement terecht komen, richtte DSW De Levensgenieters op. Deze stichting organiseert elk kwartaal bijeenkomsten en geeft oud-medewerkers de gelegenheid om weer even ‘onder de mensen’ te zijn.

Gulle gevers

Tot voor kort werden deze extraatjes betaald door DSW. Dankzij de donatie die Stichting de Levensgenieters vorig jaar kreeg van Stichting MVO Zoetermeer en Rotaryclub Zoetermeer Zegwaart kunnen we in 2015 doorgaan met het organiseren van leuke uitjes voor onze oud-medewerkers. Namens Stichting de Levensgenieters: hartelijk dank!

 

« Terug naar overzicht