DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

De Springplank bestaat 1 jaar

maandag 22 juni 2015

Zaterdag 4 juli 2015 viert De Springplank haar 1 jarig bestaan. U bent van harte welkom om dit feest mee te vieren. De Springplank is een samenwerking van DSW Rijswijk, Ipse de Bruggen, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en Jumping Wood.

Er zijn vanaf 10.00 uur verschillende activiteiten op het terrein van de Springplank aan de Edelgasstraat 248 te Zoetermeer. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Een geweldige kofferbak markt, er zijn verschillende marktkramen met verschillende artikelen gemaakt door cliënten van Ipse de Bruggen. Het Repaircafe is volop aanwezig, optredens van diverse bands, leuke verlotingen en natuurlijk nog veel meer voor jong en oud! Met uw aanwezigheid belooft het een waar feest te worden.

Diensten de Springplank

De Springplank biedt verschillende goederen, die de cliënten u graag laten zien. Naast de producten die te koop worden aangeboden kunt u ook zelf tweedehands goederen bij ons inleveren. Ook halen de we deze gratis bij u thuis op. Kijk voor meer van onze diensten op www.despringplank.nu.

Bijzondere kringloopwinkel

Bij de Kringloopwinkel werken zowel cliënten van Ipse de Bruggen als medewerkers van DSW, Wajong, bureau Jeugdzorg en bieden we werkervaringstrajecten. Bij ons doen de cliënten en medewerkers werkervaring op onder professionele begeleiding. Het is een uniek samenwerkingsproject, omdat we inspelen op de veranderende wereld van de zorg.

De Springplank is het eerste zichtbare resultaat van de samensmelting van de jeugdzorg, werk en inkomen, de AWBZ, de WMO. Deze winkel brengt de verschillende doelgroepen bij elkaar én dichterbij de maatschappij.

Het Springplankteam verwelkomt u graag op 4 juli a.s.

 

« Terug naar overzicht
Poster