DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

De Levensgenieters van DSW schilderen in het CKC

vrijdag 25 september 2015

Zoetermeer - De Levensgenieters, de gepensioneerde werknemers van de Dienst Sociale Werkvoorzie¬ning van Rijswijk, Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg waren op donderdag 24 september te gast bij CKC & partners in Zoetermeer.

De Levensgenieters hebben onder de enthousiaste leiding van kunstenares Loulou Joolen kennis gemaakt met de schilderkunst. Na de hele middag hard en geconcentreerd gewerkt te hebben zijn er prachtige kunstwerken ontstaan, die een ieder mee naar huis mocht nemen.

Het was een hele bijzondere middag omdat er ook afscheid genomen werd van Marijke van der Meer. Zij heeft drie jaar geleden bedacht dat er iets georganiseerd moest worden voor de mensen die - soms hun leven lang - gewerkt hebben in de be¬schermde omgeving van DSW en voor wie het na de pensionering niet altijd een¬voudig is om zelf sociale contacten te onderhouden of het weerzien met oud-collega's te regelen. Met een aantal vrijwilligers organiseerde ze, met on¬dersteuning van DSW, met enige regelmaat bijeenkomsten voor deze groep.

Als blijk van waardering voor haar enorme inzet ontving ze van Remco Wijnia, directeur DSW en voorzitter van De Levensgenieters, een erepenning, een prachtig boeket bloemen én werd benoemd tot erelid van De Levensgenieters.

De Levensgenieters hebben enorm genoten en kijken al weer uit naar de volgende activiteit.

« Terug naar overzicht
IMG8083 Marijke van der meer