DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Basis Veiligheid Groenvoorziening: 11 geslaagden

maandag 4 januari 2016

Een mooi prestatie van elf DSW-medewerkers: eind december behaalden zijn hun certificaat Basis Veiligheid Groenvoorziening (BVG). Op 24 december jl. kregen zij uit handen van Lourens van Herk directeur van Lentiz onderwijsgroep en docent Roger Suisse, het certificaat BVG.

Extra certificaat

Het bijzondere van deze cursus was een extra onderdeel, een dagdeel werken langs de weg, waarbij theorie en praktijk met elkaar werden afgewisseld. Naast het certificaat BVG ontvingen de cursisten ook een extra certificaat voor het veilig werken langs de weg. Voor DSW is het behalen van de BVG certificaten een belangrijk onderdeel. Het BVG certificaat is een van de vereisten voor werken langs de weg bij de gemeente. Woensdag 27 januari a.s. start de volgende BVG cursus voor een groep dove medewerkers. We feliciteren alle elf DSW-medewerkers die geslaagd zijn.

Lentiz Onderwijsgroep

De cursus BVG werd geven door Lentiz onderwijsgroep. Docent Roger Suisse was zeer te spreken over het niveau van de cursisten. Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van de Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De sectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector.

« Terug naar overzicht