DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Aan de slag voor Moederdag!

vrijdag 6 maart 2015

Samen met Royal Lemkes daagt DSW haar medewerkers uit met nieuwe projecten. Afgelopen week hielpen de DSW-medewerkers bij Royal Lemkes mee aan de internationale productie van planten voor de Engelse Moederdag. Omringd door een zee van kleur versierden ze meer dan tienduizend orchideeën en andere planten. Een uitdagende, maar geslaagde klus.

Moederdag

Voor Nederlandse moeders is het nog even wachten, maar in Engeland is het op zondag 15 maart al Moederdag. Bij Royal Lemkes, groothandel in bloemen en planten, betekent deze dag het begin van het nieuwe plantenseizoen en daarmee het begin van drukke tijden. Een helpende hand van DSW is dan ook erg welkom. Net als vorig jaar gingen de DSW-medewerkers flink aan de slag voor de internationale moederdagproductie.

Geslaagd

De taak van de DSW-medewerkers bestond uit het versieren van twee verschillende planten: orchideeën en kalachoën (een klein kleurrijk plantje). De medewerkers wikkelden de orchideeën in een doekje en plaatsten deze daarna in een glas. De kalachoën gingen samen met een vlinder in een keramieken vaas. Het versieren van de tienduizend planten was een uitdagende klus, maar verliep zonder problemen. Royal Lemkes en DSW zijn trots dat de medewerkers ook dit nieuwe project enthousiast uitvoerden. De planten zijn inmiddels op weg naar de gelukkige moeders in Engeland.

« Terug naar overzicht
P1010531