DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

210 certificaten voor trotse medewerkers DSW

maandag 21 februari 2011

Glunderende gezichten. Trotse familieleden. En lovende woorden van twee wethouders. Op woensdag 23 februari ontvingen 210 medewerkers van DSW Rijswijk tijdens een feestelijke ceremonie hun opleidingscertificaat.

Honderden medewerkers en hun partners, kinderen, familieleden, vrienden en collega’s hadden zich verzameld in het hoofdkantoor van DSW Rijswijk aan de Edelgasstraat in Zoetermeer. En terecht: bijna een derde van de in totaal 750 medewerkers van DSW ontvingen uit handen van wethouder Gregor Rensen, wethouder Jos Bolte en DSW-directeur Remco Wijnia een certificaat voor een succesvol afgeronde cursus.

Horizon verbreden

“Een prachtig resultaat”, sprak Rensen de geslaagden toe. “Ik ben trots op jullie. En op DSW. Het beste uit mensen halen, investeren in opleiding en ontwikkeling. Dát is DSW Rijswijk.” Ook Bolte uitte zijn bewondering. “Tegelijkertijd werken en studeren is zwaar. Maar jullie hebben het gedaan, omdat jullie beseffen hoe belangrijk het is om het beste uit jezelf te halen. Om je horizon te verbreden. En om al je mogelijkheden te verkennen.”

Wsw, WW en Wajong

Remco Wijnia: “Onze missie is het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan, bij voorkeur op de reguliere arbeidsmarkt. Scholing is hierbij onmisbaar en daarom een van de speerpunten van ons personeelsbeleid. En alle bezuinigingen maken ons alleen maar meer vastberaden: zo veel mogelijk medewerkers opleiden en trainen. Met als doel instroom, doorstroom en uitstroom.”

« Terug naar overzicht