DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Toekomst maak je samen

vrijdag 24 februari 2017

Daar gelooft Team Intro in. Mensen helpen en een kansen bieden, vinden zij normaal. We gingen in gesprek met Team Intro over hun aanpak  die de ouderwetse uitzendwereld met digitale communities flexibele werkplekken, scholing en horeca mixt. 

Team Intro heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Sinds begin 2016 hebben ze als bedrijf naar mogelijkheden gekeken om hier verder invulling aan te geven. In dat kader is er vanuit Intro een samenwerking opgestart met Sociaal Werkbedrijf DSW en Gemeente Leidschendam-Voorburg. Team Intro wil graag een serieuze speler zijn op de markt als het gaat om het in dienst nemen  van mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. 

Intro
Team Intro bestaat sinds 1988. Eigenaar Serge Soyer heeft het bedrijf ruim twintig jaar geleden van zijn vader overgenomen. Team Intro is een plek geworden waar mensen bij elkaar komen om werk gedaan te krijgen. Serge: ‘Dat is namelijk wat wij doen: mensen en werk aan elkaar koppelen. We hebben vergaderruimtes waar je alles kunt organiseren van trainingen tot netwerkborrels. Tevens kan je als externe gebruik maken van de locatie en van alle faciliteiten. Als je met, voor of bij ons werkt, hoor je bij onze community en krijg je aantrekkelijke kortingen’.

WSP
Gezien de mooie werklocatie van Team Intro en het nieuwe werken heeft WSP Leidschendam-Voorburg er voor gekozen om eind 2016 het teamoverleg plaats te laten vinden op de vestiging aan de Dr. Lelykade. Dit was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht