DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Sociaal Werkbedrijf DSW Fit Verder

maandag 27 maart 2017

In februari is de aftrap gegeven van het Fit Verder traject voor 2017. Inmiddels hebben de energy coaches Tjarko Erdtsieck en Aïcha Bendahman van Lifeguard meer dan 40 deelnemers gesproken voor de intakes. We breiden de komende maanden het traject uit met workshops gericht op voeding, slaap en beweging. Daarnaast organiseren we activiteiten voor alle medewerkers.

Lifeguard
Lifeguard helpt bedrijven die hun medewerkers energieker, productiever en gezonder willen maken. Tjarko Erdtsieck en Aïcha Bendahman zijn health coaches bij Lifeguard. Zij gaan naar bedrijven toe om samen met de medewerkers te werken aan de vitaliteit en energie om elke dag op het werk en thuis te kunnen presteren.

Hartverwarmende reacties
Tjarko: “Het Fit Verder programma bestaat uit een individueel coachtraject van 4 gesprekken. In het eerste gesprek kijken coach en medewerker samen hoe ze samen het traject vormgeven. Ook worden er enkele fysieke metingen uitgevoerd. Aan de hand van deze waarden, maar vooral aan de hand van het verhaal en de wensen van de medewerker, wordt gekeken hoe coach en medewerker samen het traject zo goed mogelijk kunnen inrichten. Verder is persoonlijke aandacht voor de medewerker een belangrijk onderdeel van het traject. Aan het eind van het traject, dat ongeveer 6 maanden duurt, herhalen we de metingen en kijken we of de persoonlijke doelstellingen zijn behaald. De eerste reacties van de medewerkers zijn positief en soms zelfs hartverwarmend. Zij geven ons in ieder geval meer dan genoeg energie om er gezamenlijk een prachtig traject van te maken”.

« Terug naar overzicht