DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Sales Plus bij DSW in huis

donderdag 31 maart 2016

Voor het opbouwen en versterken van klantcontacten doet DSW al een aantal jaren een beroep op Sales Plus. Deze samenwerking leverde al diverse nieuwe klanten op voor beschut werk. Maar ook mooie nieuwe opdrachtgevers voor detacheringswerkplekken en mogelijkheden voor nieuwe werkleerbedrijven in de regio Zuid-Holland Centraal.

Sinds een half jaar huurt Sales Plus twee ruimtes bij DSW in huis. Het bedrijf verhuisde van Vianen naar Zoetermeer. Remco Wijnia, directeur DSW, legt uit waarom het mes soms aan twee kanten snijdt. “In een van onze gesprekken kwam de huisvesting van Sales Plus aan bod. Toen maakte ik de opmerking: Waarom komen jullie niet naar Zoetermeer? Omdat wij als DSW steeds minder ruimte nodig hebben, zijn er wellicht mogelijkheden om te huren”. Lang hoefde Danielle Spaans, eigenaresse Sales Plus, niet over dit voorstel na te denken. “Het lijkt ons erg inspirerend om in de buurt van een dynamisch bedrijf als DSW te mogen zitten”, zo luidde haar antwoord.

Koude acquisitie

Sinds eind 2012 besteedt DSW de koude acquisitie uit aan Sales Plus. Van het screenen van adresbestanden tot het maken van kwalitatief goede salesafspraken. Gedurende deze jaren is de samenwerking tussen DSW en Sales Plus hechter geworden. Wat begon als een salesopdracht is uitgegroeid tot een intensief samenwerkingsverband. Dat nu dus nog meer vorm krijgt in Zoetermeer.

Extra slagkracht

Sales Plus zet in op meerdere vormen van acquisitie. In het begin legden ze het eerste telefonische contact met de klant en begeleidden ze de accountmanagers van DSW tijdens de salesafspraken. Nu maken we gebruik van hun kwaliteiten als acquisitiebureau. De drijvende kracht achter Sales Plus zijn de betrokken salesconsulenten die weten hoe ze een acquisitietraject succesvol kunnen aanpakken. Ook heeft Sales Plus vorig jaar extra slagkracht voor de buitendienst geleverd.

Eerste indruk

Chris Punt, interim accountmanager bij Sales Plus, heeft namens DSW vele bedrijven in de omgeving bezocht om ondernemers bewust te maken van de mogelijkheden van de Participatiewet en het genereren van detacheringsplekken. Zo maakt Sales Plus al jaren het verschil voor DSW en voor hun andere opdrachtgevers. Want als bedrijf krijg je tenslotte maar een keer de kans om een eerste indruk achter te laten!

 

« Terug naar overzicht