DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Patrick Verhoef maakt kennis: "Kansen verzilveren en helderheid brengen”

vrijdag 9 juni 2017

Begin mei startte Patrick Verhoef (46) als interim-directeur bij DSW. Hiervoor werkte hij als hoofd van de sociale dienst bij de gemeente Zoetermeer en bij de gemeente Delft. Als inwoner van deze regio met een passie voor mensen, ondernemen en de publieke zaak, voelt hij zich bij DSW als een vis in het water. Op deze plek maakt hij alvast kennis.

Werkpassie
“Haaglanden is echt mijn regio. Ik ben geboren in hartje Den Haag en woon al 38 jaar met veel plezier in Zoetermeer. Ik ben getrouwd met Richelle en samen hebben we drie dochters: Danique (13), Loïse (12) en Phéline (8). Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en stadsontwikkeling aan de TU Delft.  Mijn werkpassie zit ‘m in mensen, ondernemen en de publieke zaak. Directeur zijn van DSW is daarom voor mij een schot in de roos. Voorlopig ben ik hier voor zes maanden, maar ik hoop veel langer.”

Twee hoofddoelen
“Ik ben een beetje het ‘zwarte schaap in de familie’ omdat ik een ondernemende ambtenaar ben; mijn vader en broers zijn namelijk allen zelfstandig ondernemer. Over mijn rol binnen DSW: eigenlijk heb ik twee hoofddoelstellingen dit jaar. Allereerst wil ik met jullie samenwerken aan de toekomst van DSW door een aantal kansen op nieuw werk te verzilveren. Ook wil ik de discussie met de gemeenten afronden, zodat de toekomst van DSW helder wordt.”

Waarde van DSW
“Ik geloof sterk in de waarde van dit bedrijf en wil - samen met jullie - onze opdrachtgevers daarvan overtuigen. De komende weken maak ik graag nader kennis met jullie en met het werk van DSW op de diverse locaties. Kortom, ik zie erg uit naar onze samenwerking!”

« Terug naar overzicht