DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Nieuwe uitdaging voor directeur Remco Wijnia

maandag 3 april 2017

Twaalf jaar was hij de drijvende kracht achter Sociaal Werkbedrijf DSW. Met zijn ondernemende inslag en goed afgestelde politieke antenne heeft hij DSW stevig op de kaart gezet als sociaal werkbedrijf in de regio. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 mei zet Remco Wijnia zijn loopbaan voort als kwartiermaker en beoogd directeur van het Participatiebedrijf Purmerend en Zaanstad.

Verschillen
Beide gemeenten doorliepen samen met Baanstede een zorgvuldig proces om een uitgelezen kandidaat te selecteren. Eén die zowel vanuit ervaring als vanuit persoonlijkheid in staat is een verbindende rol te spelen tussen de drie betrokken organisaties, die zowel verschillen in cultuur als in wijze van organiseren. In de persoon van de Wijnia voelen de organisaties zich erkend en herkend in hun verschillen en de wil samen een succes te maken van het Participatiebedrijf.

Ondernemer pur sang
Wijnia is een ondernemer pur sang. Een stevige persoonlijkheid met een goede antenne voor politiek bestuurlijke verhoudingen en gevoel voor de menselijke maat. Ook op de werkvloer. Het bestuur van DSW dankt Wijnia voor zijn grote inzet en verdienste voor Sociaal Werkbedrijf DSW en wenst hem heel veel succes voor nu en in de toekomst.

 

 

« Terug naar overzicht