DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Match van de maand: Marcel en Nedcargo

vrijdag 21 juni 2019

Marcel Kniestedt is onze match van de maand. Na zijn verhuizing naar Zoetermeer is Marcel begonnen bij DSW. Marcel heeft veel elastiekwerk binnen de muren van DSW gedaan en na 4,5 jaar vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zijn interesse en de uitbreiding van de groep bij Nedcargo in Waddinxveen liep mooi samen. Marcel moest zeker wel even wennen aan zijn nieuwe werkomgeving. Iedere dag ging het beter. Door goede begeleiding vanuit DSW en de betrokkenheid van de teamleider van Nedcargo, werd dit al snel zijn nieuwe thuis. “Ik ben blij met de sfeer in de groep en vindt de afwisseling in het werk erg leuk, ik zou niet meer weg willen!”.

Nedcargo is een internationaal expert in logistiek van voeding, drank en retail. DSW werkt nu zo’n 15 maanden bij Nedcargo Waddinxveen en Marcel is een van de medewerkers met de meeste kennis geworden. Hij verricht allerlei verschillende ompak werkzaamheden. Van alleen werken, staat hij nu samen met een team op de werkvloer. Soms gaat Marcel alleen iets te hard, niemand houdt hem bij. Lars Vreeswijk, operations manager bij Nedcargo: “Marcel is een fijne medewerker en is zeker een toegevoegde waarde voor het team. Het is onwijs gaaf om een team van DSW aan het werk te zien en dat zij in een goed tempo werken. Bovendien zijn mensen zoals Marcel vooral trots om voor een klant te werken.”

Wil jij als werkgever weten of mensen zoals Marcel ook bij jouw aan slag kunnen? Neem dan contact op met Fransje Dofferhoff, senior accountmanager DSW via 06-14324813.

« Terug naar overzicht
Marcel 1 2 Marcel 3