DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

#lakdoortijn

vrijdag 16 juni 2017

Ken je Tijn nog?
Hij haalde meer dan 2,5 miljoen euro op voor Serious Request door nagels te lakken. Daarom komt Tijn nog één keer in actie met zijn eigen crowdfunding actie, nu voor Stichting Semmy. Want Tijn wil een nieuwe behandelmethode voor hersenstamkanker naar Nederland halen. Voor Tijn komt dat te laat. Hij kan niet meer beter worden. Maar Tijn wil kinderen met dezelfde ziekte als hij een kans geven. Kijk voor meer informatie op www.lakdoortijn.nl

Gemeente Leidschendam-Voorburg
Een aantal medewerkers van de Gemeente Leidschendam-Voorburg waren erg onder de indruk van de nagellak actie van Tijn en hebben besloten ook een actie op touw te zetten en geld in te zamelen voor verder onderzoek naar hersenstamkanker.
Cees Pronk (medewerker buitendienst Stadsbeheer Gemeente Leidschendam-Voorburg) heeft alle medewerkers van Stadsbeheer aan de Einddorpsstraat gevraagd om ook mee te doen aan deze ludieke actie en geld te doneren voor verder onderzoek. Wethouder Nadine Stemerdink en Medewerker Bedrijfsvoering Stadsbeheer Diana van As hebben de nagels gelakt van een ieder die deelnam aan de actie. Bij Stadsbeheer werken met name mannen en gelukkig waren er verbazingwekkend veel dappere mannen die ook dit goede doel wilde ondersteunen. Waaronder drie medewerkers van DSW: Gerard Blaauw, Manuel van den Born en Milco Dominicus van den Bussche. DSW is ongelooflijk trots op deze mannen. Ze hebben hiermee laten zien dat ze de actie een warm hart toe dragen. Hulde aan Manuel, Gerard en Milco!

(De actie LAK. door Tijn is inmiddels afgelopen. Er is meer dan 1.2 miljoen euro opgehaald. Veel dank aan iedereen die deze prachtige actie heeft gesteund. Stichting Semmy blijft zich inzetten voor Tijns lotgenoten.

Lak door Tijn

« Terug naar overzicht