DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Investeren in duurzaam ondernemerschap

donderdag 28 april 2016

Sociaal Werkbedrijf DSW biedt ruimte aan honderden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen bij DSW werkritme, kennis en ervaring op. Stuk voor stuk gemotiveerde mensen met een sterk gevoel voor loyaliteit en trots. Zij geven sociale én functionele waarde aan bedrijven en instellingen. En investeren daardoor volop mee in duurzaam ondernemerschap.

Inpakken en aanpakken
DSW helpt ondernemingen al jaren om structureel invulling te geven aan MVO. We laten zien hoe de Participatiewet voor hen kan werken. Bijvoorbeeld door producten te assembleren en monteren tot halffabricaat of kant-en-klaar product. Of door producten te verpakken of te voorzien van stickers. Dat kan structureel verpakwerk zijn, een grote order in korte tijd of een kleine order tussendoor. Of het nu gaat om inpakken, ompakken of verpakken. Bij DSW pakken we aan.

Maximaal ontzorgen
DSW adviseert, begeleidt en neemt ondernemingen veel werk uit handen. DSW fungeert als partner als het gaat om arbeidsparticipatie. Niet voor niets is DSW in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot hét sociaal werkbedrijf in de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Sociaal Werkbedrijf DSW ontzorgt. En borgt dat MVO loont.

Zuid-Holland Centraal
De regio Zuid-Holland Centraal bestaat uit de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en Voorschoten. De gemeente Zoetermeer fungeert als centrumgemeente.

« Terug naar overzicht
dilka8 small2