DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Het DNA van DSW

dinsdag 12 juli 2016

Wat zijn de kenmerken van DSW? Wat maakt ons bijzonder? En uit welke elementen zijn we opgebouwd? Om daar achter te komen gingen we op zoek naar ons eigen DNA: de vier D’s van DSW.

De D van Daadkracht

Zo kwamen we er achter dat we heel daadkrachtig zijn. We grijpen kansen en kijken naar mogelijkheden. We doen ons werk goed en zetten ons in voor collega’s en medewerkers. Daarmee komen we vooruit en ontwikkelen we ons verder. Zoals Frank Michel, die al 21 jaar met veel plezier bij DSW werkt. Daadkracht is voor hem kwaliteit leveren, liefst tot in de puntjes. Voor bestuursvoorzitter en wethouder Taco Kuiper betekent daadkracht weten wat je wilt. En daar helemaal voor gaan.

De D van Diversiteit

DSW werkt met veel verschillende mensen samen. Mensen met diverse achtergronden, verhalen en culturen. En sinds de komst van de Participatiewet is onze diversiteit nog groter. Daarom doen we allemaal ons best om zo goed mogelijk met elkaar samen te werken. Met respect en begrip voor elkaar. Door te luisteren en je verplaatsen in de ander. Door vragen te stellen en contact te maken. Hoe dat goed kan werken ervaarden we samen, begin dit jaar in het Stadstheater van Zoetermeer. Prachtig om te zien!

De D van Durf

Om verder te komen in het leven heb je soms durf nodig. En daar heeft DSW veel van in huis. Neem Jeffrey Kuiper. Hij stapte over van de afdeling Dupack naar de Groenvoorziening in Rijswijk. Een mooie stap waar hij geen seconde spijt van heeft. Hij leerde in korte tijd heel veel en zijn nieuwe collega’s vingen hem goed op. Maar ook Melanie, Mariëtte en Ad tonen lef. Door zichzelf te zijn, door anderen te helpen en de wens te uiten eens op een andere locatie te willen werken.

De D van Dynamiek

Al met al zijn we een fantastisch, dynamisch bedrijf. Met gemotiveerde collega’s die elke dag opnieuw hun werk aanpakken. Binnen de muren van DSW of daarbuiten. Zoals bij de Makro of sinds kort bij ons collega-bedrijf DZB. Vaak onder professionele begeleiding van een van onze zes jobcoaches. En altijd met veel durf en daadkracht. En daar ben ik iedere dag weer trots op.

« Terug naar overzicht
DSWerkt 60 cover