DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

‘Hartelijk welkom terug!’ voor medewerkers Groenvoorziening DSW

dinsdag 26 september 2017

Wethouder en tevens DSW-bestuurder Nicole Dierdorp stond klaar op de werf om de medewerkers van de Groenvoorziening van Sociaal Werkbedrijf DSW welkom te heten. Zij zijn maandag verhuisd van Sionsgaerde in RijswijkBuiten naar de Rijswijkse gemeentewerf.

Onder het toeziend oog van alle circa zeventig medewerkers is de huurovereenkomst officieel ondertekend. Voor de meeste medewerkers is de gemeentewerf aan de Steenplaetsstraat bekend terrein. De werf was al de uitvalsbasis tot 2014. Daarna vertrok de Groenvoorziening naar RijswijkBuiten. Omdat deze wijk steeds verder ontwikkelt en de locatie aan de Sionsgaerde plaats moet maken voor woningen, is de afgelopen tijd gezocht naar een ander geschikt onderkomen.

“Ik ben ontzettend blij dat we een goede plek hebben gevonden voor de medewerkers”, zegt wethouder Dierdorp. “Onze ambitie was ook om een locatie te vinden zo dicht mogelijk bij huis. Alle benodigde voorzieningen zijn nog aanwezig zijn. Ze kunnen dus zo aan de slag!”

DSW is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam/Voorburg en Rijswijk. De medewerkers van de Groenvoorziening onderhouden het openbare groen in Rijswijk en zorgen bijvoorbeeld ook voor het verwijderen van zwerfafval. 

« Terug naar overzicht