DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Goud en Brons voor Danny en Nathan tijdens de Special Olympics

dinsdag 24 juli 2018

In de maand juli zijn met succes de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in de achterhoek georganiseerd. Er gingen maar liefst 2.000 sporters met een verstandelijke beperking de sportieve strijd aan met elkaar. Twee medewerkers van Sociaal Werkbedrijf DSW deden ook mee. Danny won goud met tennis en Nathan won brons met voetbal. We zijn erg trots!

Spetterende openingsceremonie
Na een spetterende openingsceremonie op vrijdagavond met o.a. minister Bruno Bruins en Gerard Joling was het zaterdag en zondag tijd om te sporten. Op zaterdag waren de wedstrijden ter voorbereiding op de finales van zondag, zodat het een eerlijke strijd was voor iedereen. Zo gingen alle sporters met een (vermoeide) glimlach op hun gezicht naar huis!

Toch brons!
Nathan Blom werkt als receptionist bij DSW en verteld: “Zaterdag, de eerste dag van de spelen, waren de kwalificatierondes. Op zondag, de dag van de finale, starten we in de laagste poule. We waren helemaal moe, we dachten allemaal dat wordt de 4de plaats. Bij de prijsuitreiking waren we erg verbaasd dat TOGB toch een bronzen medaille had gewonnen. Het waren leuke spelen. We hebben er van genoten”.

Goud!
Danny Phan werkt als medewerker algemeen bij Designstar en speelt tennis. “Ik kon het niet geloven dat we toch goud hadden gewonnen. Samen met mijn buddy heb ik twee jaar hard getraind om zover te komen. Goud is dan een mooie beloning. Nu op naar het NK”, aldus Danny.

« Terug naar overzicht