DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Geen plantjes maar handjes

woensdag 29 juni 2016

Op 24, 25, 26 en 27 augustus a.s. staat Sociaal Werkbedrijf DSW samen met een aantal opdrachtgevers op de Plantarium in Boskoop. Met Royal Lemkes, Koos Buitenhuis en Riverdale staan wij in een gezamenlijke stand. Waarom met onze samenwerkingspartners? Samen willen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en de Participatiewet zichtbaar maken. Want samen kom je verder.

Show it = zichtbaar 
Tijdens de beurs gaan we aan het werk met stekknippen. Enerzijds staan we op de beurs om niet te praten over onze medewerkers maar kennis te laten maken met onze medewerkers. Want ook na de sluiting van Kwekerij de Sionsgaerde eind 2017 willen onze medewerkers graag blijven werken in hun eigen vakgebied. Door onze medewerkers te laten werken in hun vakgebied, blijven ook vakkennis en vaardigheid behouden voor DSW. Anderzijds staan we er om samenwerking zichtbaar te maken met een aantal van onze werkleerbedrijven zoals Royal Lemkes en Riverdale.

Euonymus
Maar ook buxuskwekerij Koos Buitenhuis is in onze stand aanwezig. Na jarenlange samenwerking op het gebied van loonopdrachten is begin juni de samenwerking geïntensiveerd met de start van het kweken van diverse soorten Euonymus op Kwekerij de Sionsgaerde. Begin oktober zijn de plantjes groot genoeg om terug te gaan naar de buxuskwekerij. 

Plantarium
Vakbeurs Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa. Bijzonder aan dit jaar is dat de beursorganisatie participeert in onze gezamenlijke stand om mede de Participatiewet zichtbaar te maken door middel van extra publicaties en publiciteit. Verder presenteren zo'n 300 exposanten uit verschillende landen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en container en als vollegronds product. Wilt u ook kennis maken met een van onze medewerkers tijdens de beurs? Neem contact met ons op voor een gratis toegangskaart.

« Terug naar overzicht
Themalogo 2016.home.125815