DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Evenement? Wij regelen uw verkeersstroom!

vrijdag 30 september 2016

Vroeger was de praktijk dat een paar vrijwilligers met een oranje hesje hielpen het verkeer rond een evenement te regelen, nu gaat dat niet meer. Bij evenementen van enig formaat zijn ze langzamerhand onmisbaar: de mensen in felgekleurde hesjes die je naar een parkeerterrein zwaaien of even het verkeer stilzetten zodat je kunt oversteken. Met onze verkeersregelaars creëert u optimale bereikbaarheid en doorstroming rondom uw evenement en u vult ook een stukje Social Return on Investment (SROI) in. Een sociale oplossing dus!

Waarom deze sociale oplossing?
Aan de ene kant krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om kennis te maken met een reguliere functie. En aan de andere kant laat je als bedrijf zien dat je  aan je SROI-verplichting voldoet door gebruik te maken van ‘participatie in de praktijk’. Om dit nieuwe concept vorm te geven werken we samen met Pro-Verkeer B.V. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een aantal medewerkers op te leiden tot parkeerbegeleider en verkeersregelaar. Inmiddels hebben een aantal medewerkers hun diploma op zak.

Succesvol?
Jazeker. Onze parkeerbegeleiders en verkeersregelaars zijn al diverse malen ingezet om het verkeer bij diverse evenementen in goede banen te leiden. Zo stonden ze begin van dit jaar het verkeer te regelen bij het small business event ‘Kansen Benutten’. Een initiatief van de RVOZ en de gemeente Zoetermeer.

Pro-Verkeer?
Pro-Verkeer B.V. is een belangrijke toeleverancier van verkeersregelaars, coördinatoren en overige diensten met betrekking tot verkeersveiligheid.

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar in Zuid-Holland Centraal?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau voor een gesprek of offerte.

 

« Terug naar overzicht